Manufaktura Tortów
Polecamy zamówienie naszego tortu bez okazji – dla własnej przyjemności!
Oferujemy przygotowane przez nas, sprawdzone i chwalone połączenia smaków, a także – realizację indywidualnych życzeń. Proponujemy nietypowe smaki i torty wytrawne, na słono. Dla Państwa wymyślimy alternatywę dla klasycznego tortu, specjalne słodycze i wytrawne przekąski, które zaskoczą i ucieszą gości.
Używamy dodatków cukierniczych, z naturalnych składników. Torty dietetyczne Pieczemy torty bezglutenowe, z mlekiem sojowym, a także dla diabetyków.
Manager Grupy Montemarco
Monika Otłowska
monika.otlowska@montemarco.pl
+48 502 330 084
Montemarco
Nasz firmowy tort na klasycznym biszkopcie śmietankowym, z dwoma musami – z białej i gorzkiej czekolady. Warstwy przekładane czekoladowymi chrupkami (najczęściej wybierany przez naszych Klientów!)
Bayley’s, czyli Irlandzkie Niebo
Wyjątkowy tort z musem z likierem Bayley’s.
Wiedeński
Klasyczny tort czekoladowy z całymi wiśniami.
Advocat
Pyszny tort z musem z likierem jajecznym (ajerkoniakiem).
Pinacolada
Upajający tort z musem rumowym Malibu i ananasami.
Kopernik
Smak nawiązujący do najlepszych polskich tradycji smakowych – tort na aromatycznym, piernikowym biszkopcie z musem z delikatnego serka.
Gold Orange
Doskonałe połączenie smaków – tort z dwoma musami, czekoladowym i pomarańczowym .
Love Tort
Tort tak lekki, że uniesie do nieba – z jogurtowym musem truskawkowym.
Mocca
Dla fanów kawy -tort z musem kawowym (polecamy białą, delikatną bezę do przełożenia warstw tortu).
Rubinowo-Szmaragdowy
Najcenniejsze smaki natury w doborowej oprawie – tort z musem pistacjowo-malinowym.
Passoa
Wyborny tort z dodatkiem wybranego smaku likieru Passoa, z papają, mango i mandarynkami.
Dolce Vita
Słodkie życie zapewni tort z musem waniliowym z bananami.
Carrot Cake
Niebanalny tort z marchewkowym biszkoptem i musem z delikatnego serka.
Almond
Rozkoszny tort z migdałowym musem z porzeczkami.
Panna Cotta
Lekki i przepyszny tort – z malinowym biszkoptem i śmietankowym musem.
Złoty Poncz
Bogaty, złożony smak tortu zapewnia biszkopt nasączony aromatycznym ponczem, z bakaliami i owocami.
Do wyboru
Ciasta – baza tortu
Smaki: klasyczny (śmietankowy) jasny biszkopt, czekoladowy biszkopt, ciasto francuskie (polecamy do kremu śmietankowego z budyniem), delikatne naleśnikowe… lub dowolne, według Państwa wyboru.
Ozdoby tortu
Wszystkie torty możemy ozdobić masą marcepanową. Do wielu pasuje delikatna, biała beza. Wystarczy wybrać to, co smakuje Państwu najlepiej.